Futsal Müsabakaları Sona Erdi

Futsal Müsabakaları Sona Erdi
Karaman’da, Okul Sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen Okullararası Gençler (A) Futsal İl Birinciliği müsabakaları son gün oynanan final karşılaşmaların ardından sona erdi.

Yunus Emre Spor Salonu’nda kızlar ve erkekler kategorilerinde gerçekleştirilen okullar arası gençler futsal il birinciliği müsabakaları son gün oynanan 4 karşılaşmanın ardından sona erdi. 17 erkek, 8 kız takımı olmak üzere toplamda 25 takımın katıldığı müsabakalarda yaklaşık 300 sporcu birincilik mücadelesi verdi. 9 gün boyunca devam eden müsabakalarda kızlar ve erkekler kategorilerinde sporcuların ortaya koyduğu performans tam not alırken maçlarda atılan bir birinden estetik goller ise sporseverlerin gözlerinin pasını sildi.

Renkli ve bir o kadarda zevkli geçen müsabakalar sonunda kızlarda Spor Lisesi, erkeklerde ise İrfan Ataseven Anadolu Lisesi kategorilerinde şampiyon olarak Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında Karaman’ı temsil edecek takımlar oldu. Genel sıralamada oluşan tablo ise erkeklerde İrfan Ataseven Anadolu Lisesi birinci, Prof. Dr. Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci, Bifa Anadolu Lisesi üçüncü, Toki Anadolu Lisesi dördüncü oldu. Kızlar kategorisinde Spor Lisesi birinci, İbn - i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Ayrancı Çok Programlı Anadolu Lisesi üçüncü, Fatih Anadolu Lisesi ise dördüncü oldu.

ŞAMPİYONLUK GELENEĞİ BOZULMUYOR

Karaman’da düzenlenen okullar arası futsal il birinciliği müsabakalarında 2017-2018 sezonu şampiyonları İrfan Ataseven Anadolu Lisesi ve Spor Lisesi liderlik koltuğunu kimseye kaptırmıyor. İrfan Ataseven Anadolu Lisesi bu yıl üst üste dördüncü şampiyonluğunu yaşarken, Spor Lisesi ise üst üste üçüncü kez şampiyon olarak büyük bir başarıya imza attı.

Müsabakalarda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Karadeniz, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yavuz Candan, İbn - i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Hançer, İrfan Ataseven Anadolu Lisesi Müdürü Özgür Koca ve okul sporları ve futbol il temsilcisi Yaşar Çalışkan tarafından verildi.