Filenin sultanları Samsunʹa da acımadı

Filenin sultanları Samsunʹa da acımadı
Filenin Sultanları 7 de 7 yaparak Karadeniz Temsilcisi Samsun G.Sporu 3-0 la geçti.

 TVF Bayanlar 3. Liginde bu hafta deplasmanda Samsun G.Spora konuk olan Karamangücü Spor deplasmanda rakibini affetmedi. Samsun Atatürk Spor Salonunda Pazar günü saat 14:00 de başlayan müsabaka öncesi Kızlarımız maça kitap hediyesi ile başladı. Her Hafta maç öncesi kitap okuyarak ve okudukları kitabı rakip oyunculara hediye ederek başlayan Karamangücü bu haftada Samsun G. Spor takımı oyuncularına kitap hediye etti. 


İlk seti 10 – 25 kazanan temsilcimiz, ikinci seti 22- 25, üçüncü seti ise 21 -25 kazanarak hiç set vermeden 3 – 0 lık galibiyetle sahadan ayrıldı. Karadenizde fırtına gibi esen Filenin Sultanları yoluna emin adımla devam ediyor. Çıktığı 7 maçta sadece 2 set veren kızlar daha hiç puan kaybı yaşamadı. Maç sonunda açıklama yapan Karamangücü Voleybol şubesi Sorumlusu Ferhat Koç; “ Amacımız kayıpsız şekilde ilk sezonu tamamlamak. Yaklaşık 3 haftadır tam kadro oynayamadık. İki oyuncumuz sakatlanmıştı. Bu maçta tam kadro sahadaydık.



Karamangücü Yönetimi olarak bu uzun soluklu maratonda başta hocalarımız olmak üzere oyuncularımıza ve emeği geçen herkese bize bu gururu yaşattıkları için teşekkür ediyoruz. Haftaya bizim için önemli bir maç var. Her maçımıza final hafasında çıkıyoruz, fakat evimizde oynayacağımız Numune Spor ve Ordu Telekom maçları bizim için oldukça önemli. Bu iki maçı kayıpsız atlatırsak ikinci yarı maçları formalite olacak. Bu hafta kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Numune Spor maçına tüm Karamanlı hemşehrilerimizi bekliyoruz. Karaman’ın desteğini arkamızda görmek bize en büyük motivasyon olacaktır.”dedi.