Fatih Selek istifa etti

Fatih Selek istifa etti
AK Parti Karaman Gençlik Kolları Başkanı Fatih Selek Başkanlıktan istifa etti.
AK Parti Karaman Gençlik kolları başkanı Fatih Selek sürpriz bir kararla partisinin gençlik kolu başkanlığından istifa etmesi ve istifa gerekçesi tepkiyle karşılandı.
Kongre ile Başkan seçilen Fatih Selek basın açıklaması yerine Facebook paylaşımı ciddiyetten uzak görülürken, İstifa gerekçesi ise ayrıca tartışma konusu oldu.
Özel bir mimarlık ve mühendislik şirketinin de ortağı olan Fatih Selek’in “İşlerimin yoğunluğundan dolayı istifa ediyorum” açıklaması parti içinde bile gereksiz bir açıklama olarak görüldü. 
Görüştüğümüz bazı parti üyeleri “ Bir görev alıyorsan sonuna kadar götürmelisin.  Görev alınmaz verildiği gibi, görev bırakılmaz alınır.! Ne demek işlerim yoğunlaştı? İşlerin yoğundu neden başkan oldun? Yoksa Başkan olduktan sonra mı işlerin yoğunlaştı?” Şeklinde tepki gösterdiler. 
 
Ülkemizin önemli dönemden geçtiği bu günlerde güçlü görünmesi gereken iktidar partisinin hangi şekilde olursa olsun “istifa” gibi ifadelerle adının geçmesinin sürece zarar vereceğini söyleyen parti üyeleri; “ Biz İl Başkanımız gibi, merkez ilçe başkanımız gibi, kadın kolları başkanımız gibi işinden ve hayatından fedakârlık yapacak başkanlar istiyoruz.” Şekillinde konuştular. 
 
FACEBOOK MESAJI:
 
Fatih Selek'in yaptığı Facebook mesajı şu şekilde; " 
Değerli dostlarım, saygıdeğer büyüklerim.
Bir yıldır yapmakta olduğum ve gurur duyduğum AK PARTİ Karaman Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevimden şahsi işlerimin yoğunluğu nedeniyle kendi isteğim üzere bugün itibariyle ayrılmış bulunmaktayım.
Görev süremiz boyunca; Rabbimin rızası doğrultusunda yapmaya çalıştığımız hizmetler esnasında, bilmeden kırdığımız veya üzdüğümüz kardeşlerimizden haklarını helal etmelerini talep eder, varsa hakkımı herkese helal ettiğimi bilmenizi isterim.
Bu süre zarfında davamıza bizimle birlikte gece gündüz demeden omuz veren Yürütme Kurulu, Yönetim Kurulu üyelerimize, Üniak ve Lise Teşkilatımıza ve Ak Parti gönüllüsü tüm genç kardeşlerime şükranlarımı sunarım.
Yeni göreve gelecek kardeşimize Rabbim, Hak yol üzere hizmet etmeyi ve O’nun rızası doğrultusunda kararlar almayı nasib etsin.
Davamıza hizmet etmeyi nasib eden Rabbime hamd-ü senalar olsun.Bir nefer olarak nice hizmetler nasib etsin.
Selam ve dua ile.
 
YENİ BAŞKAN KİM OLACAK?
 
Fatih Selek’in görevden istifa etmesinden sonra yeni başkanın kim olacağı merak konusu olurken, ismi geçen en güçlü isim Avukat Erdal Yılmaz olduğu öğrenildi. Önümüzde ki günlerde Av. Erdal Yılmaz’a görevin verilmesi bekleniliyor.