Fabrikada İş Kazası

Fabrikada İş Kazası
Başiskele Kullar Vezirçiftliği’nde bulunan bir atık geri dönüşüm merkezinde işçi olarak çalışan Ömer Ark, basınçla patlayan vidanjör kapağının altında kalarak öldü.Başiskele Kullar Vezirçiftliği’nde faaliyet gösteren bir atık...

Başiskele Kullar Vezirçiftliği’nde bulunan bir atık geri dönüşüm merkezinde işçi olarak çalışan Ömer Ark, basınçla patlayan vidanjör kapağının altında kalarak öldü.

Başiskele Kullar Vezirçiftliği’nde faaliyet gösteren bir atık geri dönüşüm fabrikasında meydana gelen iş kazasında, bir kişi yaşamını yitirdi. Kullar Yakacık Mahallesi’nde ikamet eden ve 8 aydır fabrikada işçi olarak çalışan Ömer Ark (34), bir vidanjörün kapağını açmak istedi. İddiaya göre, basınçla bir anda patlayan demir kapak, talihsiz işçiyi beş metre uzağa fırlattı. Duvar ile demir kapak arasında kalan talihsiz işçi için arkadaşları ambulans çağırdı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ömer Ark’ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları incelemelerin ardından Ark’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Evli ve iki çocuk babası Ömer Ark’ın cenazesi bugün Kullar Merkez Camii’nde öğle namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Kullar Mezarlığı’nda defnedilecek. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.