Evin Ortasındaki Elektrik Direği Görenleri Şaşırtıyor

Evin Ortasındaki Elektrik Direği Görenleri Şaşırtıyor
Konya’nın Kulu ilçesinde evin ortasındaki beton elektrik direği görenleri hayrete düşürüyor.Yeni Mahalle’de bulunan evdeki elektrik direği çevredeki evlere de elektrik dağıtıyor. Yıllar önce kardeşlerden biri elektrik kurumlarınca elektrik...

Konya’nın Kulu ilçesinde evin ortasındaki beton elektrik direği görenleri hayrete düşürüyor.
Yeni Mahalle’de bulunan evdeki elektrik direği çevredeki evlere de elektrik dağıtıyor. Yıllar önce kardeşlerden biri elektrik kurumlarınca elektrik direği dikilen bahçeye ev yapmak istedi. O.S., ev yapacağı alan içerisinde elektrik direğinin bulunmasıyla ilgili bir kaç kez ilgili yerlere müracaat ederek direğin başka bir yere kaldırılmasını talep etti. O günkü şartlarda talebine ilgililerden bir cevap alamayan kişi elektrik direğinin bulunduğu yere tek katlı bir bina inşa ederek ikamet etmeye başladı.
Ev sahibi O.S., evin çatısındaki direği gören vatandaşların hayret ettiklerini söyleyerek hala ev içerisinden çıkan beton direğinden diğer evlere elektrik dağıtımı yapıldığını ve ev halkı olarak bu duruma alıştıklarını ifade etti. Ortasında elektrik direği bulunan evi boşaltarak aynı mahallede bir apartman dairesinde kiracı olarak yaşayan O.S., “İlgililer sayaç okumaya gelip gidiyorlar ama ev içinde kalan bu beton direği hiç fark etmiyorlar veya görmezden geliyorlar. Yıl 2015 ne diyelim ki” diye konuştu.