Eve Giren Hırsızı Komşu Yakalandı

Eve Giren Hırsızı Komşu Yakalandı
İzmit Gültepe Fatih Mahallesi’nde bir eve hırsızlık yapmak için girdikleri öne sürülen iki kadın, ev sahibinin komşusu tarafından yakalanarak polise teslim edildi.İzmit Gültepe Fatih Mahallesi’ndeki bir evden hırsızlık yapmak isteyen...

İzmit Gültepe Fatih Mahallesi’nde bir eve hırsızlık yapmak için girdikleri öne sürülen iki kadın, ev sahibinin komşusu tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

İzmit Gültepe Fatih Mahallesi’ndeki bir evden hırsızlık yapmak isteyen iki kadın, ev sahibinin komşuları tarafından yakalandı. Alınan bilgiye göre, Filiz K. (24) ile Döne V. (31) Fatih Mahallesi Öngelen Sokak’ta bulunan Z.K.’ye ait eve girdi. Evden hiçbir şey çalamadan dışarıya çıkan Filiz K. ile Döne V., Z.K.’nin komşusu Hasan D. tarafından kapı önünde yakalandı. Olay yerine çağrılan polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Filiz K.ve Döne V.’nin daha önce işledikleri benzer suçlardan kayıtlarının bulunduğu öğrenildi. İzmit İlçe Asayiş Büro Amirliği’nde işlemleri tamamlanan ikili adliyeye sevk edildi.