Eşini Ve Çocuğunu Rehin Aldı

Eşini Ve Çocuğunu Rehin Aldı
Siirt’te eşiyle tartışan şahıs, eşi ve çocuğunu silah zoruyla rehin aldı. Eşi tarafından vurulan kadın yaralı olarak kaçarken, şahıs polisin yaklaşık 2 saatlik çabaları sonucu teslim oldu.Alınan bilgilere göre, Yeni Mahalle Vacit Üçok...

Siirt’te eşiyle tartışan şahıs, eşi ve çocuğunu silah zoruyla rehin aldı. Eşi tarafından vurulan kadın yaralı olarak kaçarken, şahıs polisin yaklaşık 2 saatlik çabaları sonucu teslim oldu.

Alınan bilgilere göre, Yeni Mahalle Vacit Üçok Caddesi’nde bir evde meydana gelen olayda, Hatay’da çalışan ve izinli olarak memleketine gelen V.A. (45) ile

eşi E.A (27) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından şahıs, eşi E.A. ve 5 yaşlarındaki çocuğunu rehin aldı. Feryatları duyan komşular tarafından polise haber verilmesinin ardından ekipler evin çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Polisin V.A. ile görüşmesinden yararlanan eşi E.A. bulunduğu odanın dışına çıktı. Bu sırada kocası tarafından sol omuzundan tüfekle vurularak yaralanan E.A., evden kaçmayı başardı. Yaralı kadın polis ekiplerinin yardımıyla Siirt Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Daha sonra devam eden polisin ikna çabaları sonucu V.A. teslim oldu. 5 yaşlarındaki çocukta polis tarafından koruma altına alındı. Polis tarafından evde inceleme ve araştırma yapılırken savcılık tarafından da soruşturma başlatıldı.