Ertuğrul Çalışkan’ın Yeni Genel Başkan Yorumu

Ertuğrul Çalışkan’ın Yeni Genel Başkan Yorumu
Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti’nin yeni genel başkanı Binali Yıldırım’ın adaylığı hakkında haber sitemize özel açıklamada bulundu.
Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti Genel Başkan adayı Binali Yıldırım’ın adaylığının ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. 
 
Karamaninsesi.com'a özel açıklamalarda bulunan Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan Karamanda hizmetlerin hızlı bir şekilde devam edeceğinin altını çizdi.
 
Binali Yıldırım’ın Bakanlığında da çok iyi ilişkilerinin olduğunu söyleyen Ertuğrul Çalışkan, “ Binali Yıldırım çok iyi devlet ve siyaset adamıdır.  Yaklaşık 12 yıl boyunca Ulaştırma bakanlığında yaptığı hizmetler Cumhuriyet tarihimiz boyunca yapılan hizmetlerle aynıdır hatta daha modern ve Dünya genelinde ses getiren hizmetlerdir. Genel Başkanın kim olacağı konusunda AK Parti’nin doğal lideri olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da gönlünde ki isim olduğunu düşünüyorum. Onun için Liderinden üyesine kadar aynı düşünce de olan tek parti AK Parti olduğunu söyleyebiliriz.” Dedi.
 
YATIRIMLAR NE OLACAK?
 
Binali Yıldırım isminin açıklanmasından sonra Karaman halkının merak ettiği konuların başında Karaman’a yapılacak olan hizmetlerin durumunun ne olacağı sorusuna Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, “ Herkes bizi izlesin; Görecekler ki, Durmak yok yola devam! Sözünü daha gür bir şekilde söyleyeceğiz. Yatırımların ardı arkası kesilmeyecek. Genel Başkan adayımız Sayın Binali Yıldırım ile ilişkilerimiz her zaman iyi durumdadır. Ben samimi olarak inanarak söylüyorum ki; Mevcut yatırımların dışında yeni yatırımlarda beraberinde gelecek.” Dedi.
 
Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan’ın Karaman üzerinde büyük emeklerinin olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan; “ Değerli büyüğümüz, Başbakan yardımcımız Lütfi Elvan beyin Karaman’a yaptığı hizmetleri kimse inkâr edemez! Allah ondan razı olsun. AK Parti’nin bayrak yarışında üstün gayretler gösterdiğini hepimiz iyi biliyoruz. 
 
Tabii hemşerimiz Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun üstün ilmi ve ferasetli devlet adamlığı takdire şayendir. Bölgemizden bir Başbakanın çıkması bizleri çok sevindirmiş ama gidişi de bizi bir o kadar üzmüştür. Sayın Davutoğlu’nun Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a olan sadakat ve bağlılığı fırsat arayan vesat güruhların planlarını altüst etmiştir. Onun için ferasetli devlet adamı diyoruz. Genel Başkanlık bir bayrak yarışıdır. Sayın Liderimiz Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na bayrağı teslim ettiğinde AK Kadrolar nasıl ki birlik içinde kenetlenip tek vücut halinde çalıştıysa, aynı şekilde Bayrağı teslim alacak olan Sayın Binali Yıldırım dönemi de birlik ve beraberlik içinde geçecektir. Ben tekrar Karamaninsesi.com aracılığıyla Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni genel başkanımız olacak olan Sayın Binali Yıldırım’da Cenab-ı Allah’tan başarılar diliyorum.” Dedi.