Ertuğrul Çalışkan'ın Nikah Memuru ilgi topluyor

Ertuğrul Çalışkan'ın Nikah Memuru ilgi topluyor
Karaman Belediyesinde görev yapan Nikah Memurlarından Ümit Özyurt, düğün sahiplerinden büyük ilgi topluyor.
Karaman Belediyesinin birçok programında görev alarak sunuculuk yapan Ümit Özyurt, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan tarafından Nikah Memuru olarak görevlendirilmişti. Nikah merasimlerinde büyük ilgi toplayan Ümit Özyurt, Evlenen çiftler tarafından özellikle istenen memur haline geldi.
 
Karaman Belediyesi 2015 yılı itibariyle toplam 1082 nikah kıyarken yıl sonuna kadar bu sayı her geçen gün artmaya devam ediyor. Nikahlarını Karaman Belediye binasında kıyan vatandaşların bazılarıda nikahın salonda kıyılmasını istiyor. Salonlarda kıyılan nikahlara giden nikah memuru Ümit Özyurt, çiftlerin düğünlerine ayrı bir güzellik katıyor. Saygın duruşu, güler yüzlü davranışı ve yerinde yaptığı espiri ve şakalarla yüzlerde tatlı tebessümler bırakan Ümit Özyurt, hem düğün sahiplerinden hemde misafirlerden büyük ilgi topluyor.
 
Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan'ın hemen hemen bütün programlarında yanında olan Ümit Özyurt, Progragram açılışları, Ramazan etkinlikleri gibi programlarda da sunuculuk yapıyor.
 
Karaman Belediyesine başvurarak nikâhlarını kıyan 1082 çifte ömür boyu mutluluklar dileyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, haber sitemize de kısa bir açıklama yaptı. Belediyenin gülen yüzlü memurlarıyla halkın dilinden konuşmaya devam edeceğine, Cenaze ve Düğünlerinde her zaman yanlarında olacağını söyleyerek Ümit Özyurt’a da görevinde ki başarısından dolayı teşekkür etti.