Ermenek doğa sporlarına görev değişimi

Ermenek doğa sporlarına görev değişimi
2012 yılı yaz aylarında kurulan ve bir çok branşta faaliyet gösteren Ermenek Doğa ve Su Sporları Gençlik Spor Kulübü yapılan olağan üstü kongreyle başkanını değiştirdi

 Kulübün kuruluşundan beri yönetimde bulunan ve son olarak başkanlığını yürüten Ali Aydoğmuş Anakara’daki yoğun mesaisi nedeniyle görevi eski 70 Karaman Spor başkanı Yusuf Ünalan’a devretti. 


Yaklaşık 14 yıldır, Akın Spor ile başlayıp sırasıyla Karaman Gençlerbirliği ve 70 Karaman Spor’un başkanlığını yapan Ünalan şu anda Bayan Voleybol’da grubunda iddialı olan Ermenek D.S.Sporları Kulübünün başkanı olarak göreve başladı. Bayan Voleybol haricinde Doğa ve Su sporları branşlarının faaliyete geçirilerek kulübü aktif olarak Karamanlı spor severlerin hizmetinde olacağını belirten Ünalan; “Karaman ve Ermenek ağırlıklı olarak faaliyet gösteren kulübümüz, Futbolda dahil olmak üzere bir çok branşta alt yapı ağırlıklı olarak bir çalışmanın içerisine gireceğiz. Hedefimiz Ahlaklı ve Maneviyatlı Karamanlı gençleri, kabiliyetlerine göre spor branşlarına kazandırmak.” dedi. 
Geçtiğimiz yıllarda Aksaray’da düzenlenen Yıldız Erkekler Finallerinde Fenerbahçe ile karşılaşan Akın Spor’un o günkü antrenörü Arslan Sami Şen, sportif Direktörü Burçin Albayrak ve Kulüp Başkanı Yusuf Ünalan yine aynı ekiple bir araya geldi. 2007 de oynanan finalleri ve Fenerbahçe ile oynanan müsabakaları hatırlatan Ünalan; “Bunlar hayal değil, biz daha önce bir çok büyük kulüp ile karşılaştık. Bayan Voleybol takımımız da şuanda Grubunda iddialı durumda. Biz kızlarımıza güveniyoruz ve bir üst lige çıkacağımızı düşünüyoruz. Karamanlı Sporseverlerin desteklerini bekliyoruz.” dedi.