Ereğlideki Tarım Ve Hayvancılık Fuarı Yoğun İlgi Gördü

Ereğlideki Tarım Ve Hayvancılık Fuarı Yoğun İlgi Gördü
Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi tarafından ikincisi düzenlenen Tarım, Hayvancılık, Kültür Sanat Festivali ve Tarım-Hayvancılık Fuarı yoğun ilgi gördü.

Ereğli’de 116 firmanın katıldığı ve yaklaşık 17 bin kişinin ziyaret ettiği Ereğli Tarım, Hayvancılık, Kültür, Sanat Festivali ve Tarım-Hayvancılık Fuarı renkli görüntülere sahne oldu. Ereğli Belediyesi tarafından ikincisi düzenlenen organizasyon vatandaşlar tarafından da yoğun ilgi gördü.

Her yıl düzenlenmesi gereken çok değerli bir organizasyonun gerçekleştirildiğini ifade eden Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, "İlçemiz tarım ve hayvancılık açısından çok zengin ve süt üretimi açısından Türkiye’de birinci. Bu açıdan böyle anlamlı bir organizasyonu düzenlemek elzemdi. Ereğlimizin tanıtımı ve kültürel değerlerimize sahip çıkmak adına Ereğli Tarım, Hayvancılık, Kültür, Sanat Festivali ve Tarım-Hayvancılık Fuarımızı gerçekleştirdik. 4 gün boyunca devam eden programlarımızda şehrimizin değerlerini tüm Türkiye’ye canlı yayınlarla tanıttık. Bunun yanı sıra çeşitli eğlenceler, resim sergileri, yarışmalar ve birbirinden özel konserlerle halkımızı kültürel açıdan hoşnut etmeye gayret gösterdik. Ayrıca fuarımızdaki firmalarla Ereğlimize dair ne varsa hemşehrilerimizle buluşturduk. Fuarımıza ve festivalimize olan katılımdan ve halkımızın geri dönüşlerinden çok mutluyum. Bu organizasyonu sürekli hale getirmek ve her yıl düzenlemek için elimizden geleni yapacağız. Bizleri yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim" dedi.