Ereğli’de Kent Konseyi 2015’in İlk Toplantısını Yaptı

Ereğli’de Kent Konseyi 2015’in İlk Toplantısını Yaptı
Konya’nın Ereğli ilçesinde, Kent Konseyi Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in başkanlığında yeni yılın ilk toplantısını yaptı.Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda konuşan Belediye Başkanı Özkan Özgüven yeni yılın...

Konya’nın Ereğli ilçesinde, Kent Konseyi Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in başkanlığında yeni yılın ilk toplantısını yaptı.
Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda konuşan Belediye Başkanı Özkan Özgüven yeni yılın ilk toplantısının hayırlı olmasını diledi. Daha sonra Kent Konseyinin gündemindeki maddeler ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi. Genç nüfusun geleceğine dair yapılacak çalışmalar, engelli bireylerin sosyal ve kültürel anlamda topluma kazandırılması, hastane, Akgöl, kadınlara yönelik çalışmalar, kent müzesi gibi gündemde yer alan konular görüşüldü. Grupların çalışmalarının anlatıldığı Kent Konseyi toplantısı dilek ve temenniler ile son buldu.
Belediye Başkanı Özkan Özgüven, toplantıya katılanlara teşekkür ederken, “Kent Konseyinde sadece grupları temsil eden siz değerli üyelerimiz yanında halkımızı da görmek istiyoruz. Alacağımız ve uygulamaya koyacağımız her kararı kentin kimliğine ve dokusuna uygun olarak gerçekleştireceğiz ancak bu kararların altına vatandaşlarımızın da imza atmasını istiyoruz. Yani Ereğli halkını toplantılarımıza bekliyoruz” dedi.