Ereğli Belediyesinden Tiyatro Etkinliği

Ereğli Belediyesinden Tiyatro Etkinliği
Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi vatandaşları tiyatro etkinliği kapsamında bir araya getirdi.

Belediye Kültür Merkezinde Türk Tiyatrosu’nun önemli isimlerinin yer aldığı ‘Vay Senmisin Ben Olan’ adlı tiyatro gösterisi sahnelendi. Programda belediye tarafından yaptırılan ‘Ereğli’nin Tanıtım Filmi’nin galası da gerçekleştirildi.

Tiyatro program ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğlilerin tiyatroya önem verdiğini belirterek, “Sosyal Belediyecilik anlamında önemli programları vatandaşlarımızla buluşturmaya devam ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu programla Türk Tiyatrosu’nun önemli isimlerini şehrimizde misafir etmekten dolayı mutluyuz. Ayrıca belediyemiz tarafından yaptırılan ‘Ereğli’nin Tanıtım Filmi’nin 15 dakikalık kısa sunumunu sizlerle paylaştık. Tarihte birçok medeniyete ev sahipliği yapan kadim şehrimizde tarihin kalıntılarını görüyoruz. Yaptırdığımız tanıtım filmimizle sosyal medyada geniş kitlelere ulaşacağına eminiz. Ereğlimizi tanıtmak amacıyla daha önce birçok programı gerçekleştirdik. İlçemizi hak ettiği yerlere taşımak için canla başla çalışıyoruz. Bu noktada bizlere destek olan hemşehrilerimize teşekkür ederim. Bu güzel oyunla soğuk kış gününde içimizi ısıtan ve bir nebze olsun hayatın hengamesinden uzaklaştıran değerli sanatçılarımıza teşekkür eder, başka bir oyunla yeniden sizleri şehrimizde görmekten mutluluk duyacağımızı belirtmek isterim” dedi.

Programa, Ereğli Ağır Ceza Reisi Ercan Şahin, Belediye Başkanı Özkan Özgüven, İlçe Sağlık Müdürü İsmail Yavuz, Ereğli Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mustafa Pehlivan, Belediye Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Katılanların keyifli dakikalar geçirdiği tiyatro gösterisi Başkan Özgüven’in oyunculara ve ‘Ereğli Tanıtım Filmi’nin yapımcısı Bircan Kerem’e hediye takdimiyle son buldu.