Ereğli Belediyesi Temizlik Çalışmalarını Sürdürüyor

Ereğli Belediyesi Temizlik Çalışmalarını Sürdürüyor
Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçenin dört bir yanındaki cadde, sokak ve yolları temizliyor.Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ilçe genelinde temizlik seferberliği başlattı....

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçenin dört bir yanındaki cadde, sokak ve yolları temizliyor.
Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ilçe genelinde temizlik seferberliği başlattı. Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in “Ereğli’nin her noktası pırıl pırıl olmalı” talimatı sonucu başlatılan temizlik seferberliği kapsamında ekipler sokak sokak temizlik çalışması yapıyor.
MUHTARLARDAN BELEDİYEYE TEŞEKKÜR
Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler hafta sonu olmasına rağmen Cahı, Hacı Mustafa ve Orhan Gazi mahallelerinde yoğun bir çalışma yaptılar. Ereğli genelinde bu kadar geniş kapsamlı bir temizlik çalışmasının ilk kez gördüklerini belirten Cahı Mahallesi Muhtarı Osman Taş, Belediye Başkanı Özkan Özgüven nezdinde tüm belediye ekiplerine teşekkür etti.
20 yıldır Hacı Mustafa Mahallesi’nin hizmet almadığını dile getiren mahalle muhtarı Mahmut Coşkun, Ereğli Belediyesi’nin hizmet kalitesini her geçen gün artırmaya başladığını ve Hacı Mustafa Mahallesi’nin bu hizmetlerden nasibini alacağını belirtti.
Orhan Gazi Mahallesi Muhtarı Ercan Maviş, 3 dönemdir muhtarlık görevini yürüttüğünü kaydederek, bu dönemde böylesine geniş kapsamlı bir çalışmaya imza atılmadığını söyledi. Maviş, Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in muhtarlara verdiği değeri ve sözleri yerine getirdiği ifade ederek, Ereğli için gerekli olan böyle bir çalışmanın yapılmasında Belediye Başkanı Özkan Özgüven başta olmak üzere emeği geçen tüm belediye ekiplerine teşekkür etti.
“TEMİZLİK İMANDAN GELİR”
‘Temizlik imandan gelir’ hadisindeki anlayışı prensip edindiklerini kaydeden ve bu anlayış çerçevesinde çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli’nin her sokağını karış karış gezerek temizleyeceklerini ifade etti. Başkan Özgüven Ereğli halkının da çevreye duyarlı bir anlayış ortaya koyması gerektiğini de sözlerine ekleyerek, “Ereğli hepimizin. Vatandaş olarak yaşadığımız çevreyi korumak ve temiz tutmak sorumluluklarımız arasındadır. Bu duyarlılığı lütfen ortaya koyalım ve yaşanabilir bir Ereğli’nin mücadelesini birlikte sergileyelim” şeklinde konuştu.