Ereğli Belediyesi Ali Bülbül Anaokulu Açılıyor

Ereğli Belediyesi Ali Bülbül Anaokulu Açılıyor
Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi, Ereğlili Hikmet Bülbül’ün vefat eden oğulları Ali Bülbül’ün adını yaşatmak için yaptırdığı anaokulunda çalışmalar son aşamaya geldi.

Ereğli Belediyesi’nin yer tahsis ettiği ve çevre düzenlemesini yaptığı, bir hayırsever tarafından da inşaatı yapılan anaokulu yakın zamanda hizmete açılacak.

Okulun en yakın zamanda hizmete açılacağını belirten Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “Öğretmenler gününe veya akabinde bu eğitim yuvasını hizmete açmayı planlıyoruz, bu noktada hayırsever vatandaşlarımızın da buraya teşriflerini bekliyoruz. Belediye olarak yer tahsisi ve çevre düzenlemesi yaparak bu eğitim yuvamıza destek olduk. Ayrıca Ziya Gökalp Mahallesinde yapılan anaokulu mahallemizde ve civar mahallelerimizde bir açığı da kapatmış olacak. Kısa zamanda yapımı tamamlanan anaokulumuz Ereğlimize hizmet edecek. Memleketime bir şey yapayım diyerek yola çıkan Hikmet Bülbül hemşehrimizi ve eşini tebrik ediyor, Belediye Başkanı olarak şükranlarımı sunuyorum. Vefat eden oğulları Ali Bülbül adına yaptırdıkları bu eğitim yuvasının şehrimize şimdiden hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Bu vesileyle Hikmet Bülbül kardeşimizin vefat eden oğlunu rahmetle anıyorum, mekanı cennet olsun. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın” dedi.