Erdemlili Kadınlar, Belediyenin Spor Merkezinde Form Tutuyor

Erdemlili Kadınlar, Belediyenin Spor Merkezinde Form Tutuyor
Erdemlili kadınlar, belediyenin spor merkezinde haftanın üç günü sağlıklı yaşam için uzman hocalar eşliğinde spor yapıyor.

Erdemli Belediyesi, spor merkezi ile Erdemlililere sağlıklı yaşam ve formda kalma imkanı sunuyor. Spor merkezinde 200 kadın pazartesi, Çarşamba, cuma olmak üzere haftanın üç günü 09.00-21.00 saatleri arasında eğitmenler eşliğinde aerobik, fitness, step, plates, egzersiz eğitimleri ile formda ve zihinde kalıyor. Spor merkezine erkekler de ilgi göstererek, spor yapıyor.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Erdemli Belediyesi olarak, teknik belediyecilik hizmetlerimizin yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerimiz ile de vatandaşımıza en iyiyi sunmanın gayreti içerisindeyiz. Spor merkezimiz bünyesinde çalışan alanlarında uzmanlaşmış eğitmenlerimiz Erdemlili kadınlarımıza eğitimler veriyor. Bütün kadınlarımızı spora davet ediyoruz. Çeşitli spor dalları ile sağlıklı bir yaşam sürdürmek için belediyemizin sizlere sunduğu bu hizmetlerden yararlanmalısınız” dedi.

Belediye yetkilileri tarafından yapılan açıklamada ise Erdemlililerin, spor hocaları eşliğinde sağlıklı yaşam için haftada 60 saatlik bir çalışma programı gerçekleştirdikleri kaydedilirken, kursa katılanların Başkan Tollu ile birlikte sabah yürüyüşlerini de düzenli bir şekilde yaptıkları belirtildi.