Erdemlide Pazaryeri Sevinci

Erdemlide Pazaryeri Sevinci
Erdemli Belediyesi tarafından Kargıpınarı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan modern pazaryeri hizmete girdi.

Erdemli Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, ’Her beldeye modern düğün salonu ve pazaryeri’ hedefi doğrultusunda, Kargıpınarı Mahallesi’nde oluşturulan çağdaş pazaryeri halkın kullanımına açıldı. Pazarcı esnafı ile bir araya gelen belediye yetkilileri, yapılan kura çekimi ile pazarcı esnafına yerlerini tahsis etti.

Vatandaşların rahatının kendileri için son derece önemli olduğunu söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, amaçlarının ilçe halkına erdemli bir şekilde hizmet sunmak olduğunu belirtti. Erdemli’nin gelişiminde bugüne kadar herkesin katkısı olduğunu kaydeden Tollu, bu gelişimin yeteri kadar hızlı olmadığına dikkat çekti. Özellikle büyükşehir yasasıyla kapatılarak Erdemli’ye bağlanan köy ve beldelerde çok fazla hizmet eksiği olduğunu ifade eden Tollu, 2014 yılından bu yana buralarda gerçekleştirdikleri hizmetlerin, bugüne kadar aldıkları toplam hizmetlerden kat kat fazla olduğuna dile getirdi. Erdemli Belediyesi olarak ’hizmet’ kavramı ile eşdeğerde anılıyor olmalarının kendileri için gurur kaynağı olduğunun altını çizen Tollu, “Bu anlamda elimizin değdiği yerlere hizmet götürmek bizlerin en birincil görevi. Çünkü burada yaşayan vatandaşlarımız hizmetin en iyisini hak ediyor. Bundan sonra da hizmetlerin devam edeceğini rahatlıkla söyleyebilirim” dedi.

"Sözlerimizi bir bir tutuyoruz"

2014 seçimleri öncesinde her beldeye düğün salonu ve kapalı pazaryeri sözü verdiklerini hatırlatan Tollu, bu sözleri bir bir yerine getirdiklerini, Kargıpınarı kapalı pazaryerinin de bunlardan bir tanesi olduğunu söyledi. Kapalı pazaryerinin tüm vatandaşlara hayırlı olmasını dileyen Tollu, “Halkımız kışı çamurlu, yazı tozlu sokak ortalarındaki çağdışı pazaryerlerinden kurtulmalı dedik ve bu anlamda tek tek, belde belde modern, şık kapalı pazaryerlerimizi halkımıza armağan etmeye başladık. Pazarcı esnafımız için de aynı durum geçerli. Herkes alışverişini sağlıklı, modern ve rahat bir şekilde yapacak” diye konuştu.