Erdemli Belediyesinin Hizmet Atağı Sürüyor

Erdemli Belediyesinin Hizmet Atağı Sürüyor
Erdemli Belediyesi, yasayla köyden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerinde başlattığı hizmet atağını sürdürüyor.

Erdemli Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, daha önce köy statüsünde olan Kösbucağı Mahallesi’nde başlatılan çalışmalar aralıksız sürüyor.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçenin her noktasında belediye hizmetlerinin sürdüğünü belirterek, hizmetlerin öncelik sırasına göre ve eşit olarak yapıldığını vurguladı. Özellikle kendilerine bağlanan belde ve köylerde çok önemli hizmetler gerçekleştirdiklerinin altını çizen Tollu, “Buralar kuruldukları tarihten bugüne kadar aldıkları toplam hizmetlerin kat be kat fazlasını bizim dönemimizde almışlardır. Biz, hizmet etmeyi seviyoruz. Bizim işimiz, gücümüz hizmet. Çünkü biz insanımızın yüzünün gülmesini istiyoruz. İnsanımız mutlu olsun istiyoruz. Bu anlamda hizmet bizim için çok önemlidir ve bir ibadet bilinciyle hizmetlerimizi halkımıza sunuyoruz” dedi.

Kösbucağı’nda şu an ekiplerin mahallelinin her yerini sıcak asfalt ile kapladığını dile getiren Tollu, bütün yolların yapıldığını, bundan sonra yol sorununun kalmayacağını vurguladı. Mahalle okulunun da eksikleri olduğunu dile getiren Tollu, belediye ekiplerinin bu eksiklikleri de giderdiğini belirtti. Okulun boyandığını, çevre düzenlemesinin yapıldığını, okul bahçesinin sıcak asfalt ile asfaltlandığını kaydeden Tollu, “Mahallemizin önceden de yapılan hizmetlerle birlikte eksiklerinin kalmadığını söyleyebilirim. Elbette insanın yaşadığı her yerde hizmet bitmez. Bizim inancımız, ’Nerede insan, orada Erdemli Belediyesi’ olduğu için bu hizmetler de layığı ile sürecektir" diye konuştu.