Ercik; Teşkilatlarımızla Birlikte Görevimizin Başındayız

Ercik; Teşkilatlarımızla Birlikte Görevimizin Başındayız
AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, son zamanlarda sosyal medya üzerinden teşkilatlarıyla ilgili siyaset ahlakına sığmayan, seviyesizce iftiralar atıldığını belirterek, "Mersin’de AK Parti Teşkilatı, 13 ilçe ve il yönetimi ile görevinin başındadır" dedi.

Ercik, yaptığı yazılı açıklamada, sosyal medyada yer alan bazı asılsız ifadelere yanıt verdi. Son zamanlarda sosyal medya üzerinden Mersin’deki AK Parti teşkilatlarıyla ilgili siyaset ahlakına sığmayan, seviyesizce iftiralar atıldığını kaydeden Ercik, "Bu kişilerin AK Parti teşkilatlarıyla hiçbir ilgileri ve bağları yoktur. Belli bazı çevrelerin, çıkar odaklarının taşeronluğunu yapmakla birlikte, millete hizmet davasında, milletin gücünü yıpratmayı heves eden zavallılar, çamur atmak ve iftira siyasetiyle kendilerine yol açmaya çalışmaktadırlar. AK Parti bir ailedir ve gerçek şu ki, bu iftiraları atanlar, AK Parti ailesinin dışında olan, bu yolun şuurundan yoksun kişilerdir" diye konuştu.

"Teşkilatları yönlendirme ve onları yeniden oluşturmaya çalışmak kimsenin görevi değildir"

Sosyal medyada yer alan yazıların, gerçeklikle hiçbir ilgisi olmadığını vurgulayan Ercik, "Teşkilatları yönlendirme ve onları yeniden oluşturmaya çalışmak kimsenin görevi değildir. Bu konu tamamen genel başkanımızın takdirindedir. Mersin’de AK Parti Teşkilatı, 13 ilçe ve il yönetimi ile görevinin başındadır. Kongre süreci tüm Türkiye’de olduğu gibi Mersin’de de devam etmektedir. Bu şuurda olan AK Parti teşkilatları bilir ki, bu makam kimseye baki değildir. Yeri ve zamanı geldiğinde herkes görevini kendisinden sonra gelecek kişiye devreder, bu da bir bayram coşkusu içinde gerçekleşir. Değişim ve yenilenmenin her alanda öncüsü olan AK Parti, bu mirasa her zaman sahip çıkmıştır" ifadelerini kullandı.