Erbakan için Mevlid okutuldu.

Erbakan için Mevlid okutuldu.
Karaman Şuurlu Öğretmenler derneği tarafından Mevlid-I Şerif okutularak Pilav dağıtıldı.
Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan tarafından kurulan Şuurlu Öğretmenler Derneği Karaman Şubesi Merhum Erbakan için vefatının 5. Yılı ve Erbakan Haftası münasebetiyle 4 mart Cuma günü Yeşil camide Karaman’ın seçikin hafızların katılımıyla Kur’an ziyafeti ve hatim duası programı düzenledi.
 
 
 
Şuurlu Öğretmenler Derneği Karaman Şube başkanı Mehmet Karakaş yaptığı açıklamada şunları söyledi; “  54. Hükümetin başbakanı ve Şuurlu Öğretmenler Derneği kurucusu Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vefatının 5.yılın münasebetiyle onu anıyor ve Allah'tan rahmet diliyoruz. Biz büyüklerimizi, geçmişlerimizi rahmetle anarız. Bu bizim inancımız gereğidir. Bizim inancımız adetlerimize, geleneklerimize ve kültürümüze yansımıştır. Bu bir  saygı’dır, sevgidir her şeyden önemlisi bu bir vefadır. Tüm bunlardan dolayı Erbakan hocamızın arkasından hayırla yad etmek , onu anmak,onu unutturmamak ve tüm geçmizlerimizi anmak için bu proğramı hazırladık. Erbakan hocamızın ve tüm geçmişlerimizin kabirleri pürnur olsun.”
 
 
Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın sözleri:
 
“Bizim davamız İslam’dır. Gayemiz Allah(c.c)’ın rızasını kazanmaktır. Hedefimiz Hak nizamı hakim kılmaktır. Arzumuz tüm insanlığın saadetidir. Yolumuz cihattır. Yolumuz ikna metodudur. İnsanlığın kurtuluşu ancak İslam ile mümkündür. İslam ise Allah yapısıdır. Dolayısıyla mükemmeldir, eksiklik ve fazlalık kabul etmez. Bu dava için çalışmak herkese nasip olmaz. İster gecenizi gündüzünüze katıp çalışın, ister yan gelip yatın. Bu hak davanın başarısını ne bir gün öne alabilirsiniz ne de bir gün geciktirebilirsiniz. Bütün mesele bu şerefli davada nasıl imtihan vereceğimizdir. Dolayısıyla Allah(c.c) bir kulunu severse onu davasına hizmet ettirir, hayırla meşgul eder. Allah(c.c) rızası öncelikli işler yapın ki; Allah(c.c)’ın yardımı gelsin. Allah(c.c)’ın yardımı geldimi kimse size galip gelemez. Siz galip gelirsiniz. Dünyanın düzelmesi Milli Görüşçülerin çalışmasına bağlıdır. Birlik ve beraberliğinizi bozmayın.”