En anlamlı Anneler günü programı

En anlamlı Anneler günü programı
AK Parti Karaman İl Kadın Kolları Başkanlığı Anneler günü dolayısıyla, Engelli Annelerine kahvaltı düzenledi.

Engelli çocukların ve ailelerinin doyasıya eğlendikleri ve Kale Restoranda düzenlenen kahvaltıya, milletvekilimiz Dr.Recep ŞEKER, Kadın Kolları Başkanı ve yönetiminin yanı sıra çok sayıda engelli ailesi katıldı.
 
Karaman Milletvekilimiz Dr.Recep Şeker: Tüm Annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum. Bir insan için Annenin önemi ve kıymeti çok büyüktür, Annenin yerini hiçbir şey dolduramaz. Bizler her zaman sizlerin yanınızdayız.
 
AK Parti Karaman İl Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy ; ‘’Peygamberimiz ne güzel de söylemiş ‘Cennet annelerin ayağının altındadır ‘ diye.. İşte bu yüzden dünyada cennet görmek isteyen annesinin ayağının altını öpsün.
 
Sizleri burada ağırlamaktan sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluyum.
 
Annelik başlı başına zaten bir değer. Hele ki özel bir çocuğun annesi olmak hepsinden daha mukaddestir.
Bu ülkenin her bir vatandaşı devlet nazarında, hukuk nazarında imkânlar ve fırsatlar önünde eşittir.
 
Her bir vatandaş bu ülkenin birinci sınıf vatandaşıdır. AK Parti’nin hizmet politikasının temelini önce insan ilkesi oluşturmaktadır. Onun için engelli kardeşlerimizin eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal hayata kadar geniş bir alana yayılan bütün meselelerine insaniyet çerçevesinde bakıyoruz.
 
Engellilerimize, yaşlılarımıza ve bakıma muhtaç vatandaşlarımıza, AK Parti her zaman sahip çıkmıştır. Maaştan, Refakatçi maaşına hepsi uygulanmaktadır.
Bizleri doğuran, son nefesimize kadar her türlü sorumluluğumuzu üstlenen, iyi ve kötü günümüzde yanımızda olan, bizleri canından bir parça olarak gören annelerimizin hakkını asla ödeyemeyiz. Bu vesile ile sizlerin nezdinde bütün annelerin ve anne adaylarının günü kutlu olsun’.
 
AK Parti Karaman İl Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy’un yılın annesi seçilen Naciye DEMİR hanımefendiye hediyesini ve çiçeğini takdim etmesinin ardından, Program engelli çocukların şiirleriyle, şarkılarıyla ve video gösterimiyle son buldu.