Emniyetin duyarsızlığı trafiği felç ediyor.

Emniyetin duyarsızlığı trafiği felç ediyor.
Karaman Emniyeti trafik konusunda sınıfta kalırken, trafiğin her gün felç olması diğer vatandaşları mağdur ediyor.
Karaman’da ki vatandaşların araçlarını uygunsuz yerlere park etmesi trafiği felç ederken Karaman trafik şubesinin bu gidişata sadece seyirci kalması rezaleti her geçen gün arttırıyor.
Karaman’da otopark sorunu var dedikodusunun arkasına sığınan Karaman Emniyeti trafik şubesi, her gün akülü motosiklet yakalamak için çocuk kovalarken, araçlarını yanlış yere park edenlere sesini bile çıkarmıyor.
Geçtiğimiz Cumartesi günü Fevzi paşa caddesinde trafik rezaleti emniyetin duyarsızlığını gün yüzüne çıkardı. Kural bilmeyen vatandaşlar yaklaşık 6 aydır her cumartesi günü Pazar alışverişlerini yapmak için araçlarını yolun sol şeridine park etmesi ve Trafik polislerinin de buna sadece seyirci kalması hiçbir müdahale yapmaması sıkıntının devam etmesine neden oluyor.
 
Cumartesi günü yaşanan rezalette yük dolu bir kamyonun sol şeritteki araçlar yüzünden geçememesi yüzünden trafik yaklaşık 1 saat kilitlendi. Olay yerine ise sadece 1 tane trafik polisi geldi. 1 tane polis ile olayı çözmeye çalışan Trafik şubesi vatandaşların tepkisini çekti. Akülü motorlar için 4-5 ekiple çocuk kovalayan Karaman trafik şubesi böyle bir olayı sadece bir tane polisle çözmeye çalışması trafiğe verdiği önemi gözler önüne seriyor.
 
Hemen yan tarafta bulunan; Mümine hatun ortaokulu, İmam Hatip Lisesi ve Ticaret Lisesinin bahçeleri boş dururken vatandaşlar Trafik polislerinden yüz bularak yolun sol tarafına park ediyorlar.
 
Araçlarını sol şeride park ederek Trafiğin kilitlenmesine neden olan araç sahiplerine herhangi bir cezai işlem uygulandı mı sorusu karşısında ise araç sahipleri hiçbir ceza kesilmediğini itiraf ettiler.