Elife Dilara GÜNGÖR Belediye Başkan Vekili Oldu

Elife Dilara GÜNGÖR Belediye Başkan Vekili Oldu
Ertuğrul Çalışkan, Başkanlık Makamını Belediye Meclis Üyesi olan Elife Dilara Güngör’e bıraktı. Böylece yeni dönemin ilk başkan vekili bir bayan oldu.

 Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul ÇALIŞKAN Karaman ile ilgili çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gitti. Başkan Çalışkan, Başkanlık Makamını Belediye Meclis Üyesi olan Elife Dilara Güngör’e bıraktı. Böylece yeni dönemin ilk başkan vekili bir bayan oldu.

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde belediye meclis üyesi seçilen Elife Dilara Güngör Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ın vekâlet vermesi ile Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu. 

“Bu Görev Benim İçin Bir Onurdur”

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkan Vekili Elife Dilara Güngör şunları söyledi;
“  Belediye Başkanımız Ertuğrul Çalışkan Bey, yeni dönemin ilk başkan vekili görevini tarafıma vermiştir. Öncelikle kendisine teşekkür ediyorum. Bir bayana bu görevi vermesi ayrıca bir anlam taşıyor. Görüyoruz ki AK Parti diğer görev kademelerinde olduğu gibi belediyecilikte de bayanlara önem veren yönetimde söz sahibi olmalarını sağlayan bir anlayışı kurumsallaştırmıştır. Kadın-Erkek, Genç-Yaşlı ve diğer farklılıkların ayrım yapılmadan bütünleştiği bir şehirde başkan vekili ve meclis üyesi olarak hizmet etmek benim için büyük onurdur. Bu günün daha güzel kapılar açmasını temenni ediyorum. Belediye Başkanımızı, hoşgörü ve eşitlik göstergesi olan bu görevlendirmesinden dolayı da tebrik ediyorum”