Efsane Vekilden haber sitemize ziyaret

Efsane Vekilden haber sitemize ziyaret
Karaman eski Milletvekili Mevlüt Akgün ve Yeşildere eski Belediye Başkanı İbrahim Koçak haber sitemize ziyarette bulundu.
Karaman eski Milletvekili Mevlüt Akgül haber sitemizi ziyaret ederek referandum hakkında açıklamalarda bulundu. Yeşildere eski belediye Başkanı İbrahim Koçak ile birlikte Karamaninsesi.com genel yayın yönetmeni Hüseyin Ölger’i ziyaret eden efsane vekil Mevlüt Akgün, Referandumda %55 gibi bir sonuçla EVET çıkacağını tahmin ettiğini söyledi. 
 
Daha güçlü Türkiye için bu referandumda mutlaka evet çıkması gerektiğini söyleyen Mevlüt Akgün; “ Türkiye çok önemli bir karar alacak, benim inancım güçlü bir Türkiye için bu referandumun EVET çıkması gerektiğine inanıyorum. Bence bu daha modern ve daha güçlü bir anayasa için geçiş süreci olacak. Kuvvetler ayrılığını sağlamlaştırılmış ve daha güçlü demokratik bir sisteme geçiş köprüsü olacaktır. Her şey bir anda olmaz kademe kademe güçlendirilecek. İşte bunun giriş kapısı bu referandumdur. Bugün Brezilya’ya veya Kore’ye baktığınız zaman Başkanlık sistemi ile yönetildiğini göreceksiniz, onların ürettiği teknoloji bugün Dünyada marka haline geldiyse bu hızlı ve yerinde karar alma sisteminin oluşmasından kaynaklanmaktadır. Onlar bu sanayi ve teknoloji ataklarıyla bugün Dünyada söz sahibi ise Türkiye olarak bizlerde aynı şekilde daha güçlü olabiliriz. Bugün hükümet olarak bir çalışma başlatıyorsunuz ama birçok engele takılıyor buda bizi geri bırakıyor. Onun için Cumhurbaşkanımıza ve hükümetimize güvenerek arkasında durmamız gerekiyor. Onun için Referandumda güçlü bir şekilde EVET çıkmasını temenni ediyorum. Şuan itibariyle %55 civarlarında geziyor ama bu ilerleyen günlerde %60 a kadar çıkabilir.” Dedi.
 
Karamaninsesi.com’a da teşekkür eden Mevlüt Akgün; “ Yıllardır Karaman’da başarılı bir şekilde basın mensubu olarak hizmet vermektesiniz. Sizileri Ankara’dan takip ediyoruz. Bu kamu hizmetinden dolayı teşekkür ederken başarılarınızın devamını diliyoruz.” Dedi.
 
Yeşildere eski Belediye Başkanı İbrahim Koçak ise yaptığı açıklamasında; “ Karaman kararını vermiş %75 civarında EVET oyu alarak güçlü bir şekilde Referandumu Milli irade kazanacak.” Dedi.
 
Karamaninsesi.com genel yayın yönetmeni Hüseyin Ölger, Mevlüt Akgün’e ve İbrahim Koçak’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek; “ Karamanda efsane biri olmak kolay değil, Mevlüt Akgün ismi Karaman halkının gönlünde taht kurmuş bir isim, bu güzel ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum.” Dedi.