ENGELLİ EŞİNİ KUCAĞINDA NİKAH MASASINA GÖTÜRDÜ

ENGELLİ EŞİNİ KUCAĞINDA NİKAH MASASINA GÖTÜRDÜ
Konya da 12 yıl önce tanıştığı imam nikâhlı eşini tekerlekli sandalyeden kucağına alarak nikâh masasına götürdü.
Nuran Şimşek(43) ile Dursun Ali Maral, (45) 12 yıldır imam nikâhlı olarak yaşıyorlardı. Dursun Ali ve Nuran çifti mutluluklarını resmiyete dönüştürmeye karar vererek Karatay Belediyesi Nikâh Dairesine başvurdular. Dursun Ali Maral 12 yıldır imam nikâhlı eşini kucağında nikâh masasına oturttu.
Nikâhlarını Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli kıydı. Evlilik cüzdanını Nuran Şimşek’e veren Başkan Hançerli mutluluklar diledi. Çiftin nikâh şahitliğini yapan Dr.Sebahattin Kral ve Murat Uğurlu nikâh sonrası gelin Nuran Şimşek’e altın taktı.
 
Nuran Şimşek, 3,5 yaşındayken çocuk felçi geçirdiğini ve hayatının devamını tekerlekli sandalyeye bağımlı olarak yaşadığını dile getirdi. Eşi radyoda çalışırken tanıştıklarını ve imam nikâhlı olarak evlenmeye karar verdiklerini söyledi.
Dursun Ali Maral ise eşiyle tesadüfen tanıştığını ve mutlu bir beraberlik yaşadıklarını ve bu birliktelikten 11 yaşında Zeynep isimli bir kızlarının olduğunu söyledi. Kızları Zeynep Maral anne ve babasının nikâhında bulunduğunu, “çok mutluyum ve bu anı yaşayan belki de ilk çocuğum” diyerek mutluluğunu belirtti.