ELEKTRİK KESİNTİSİ SARIVELİLERİ BEZDİRDİ

ELEKTRİK KESİNTİSİ SARIVELİLERİ BEZDİRDİ
Karamanın Sarıveliler ilçesinde yaşanan ani elektrik kesintileri halkı bezdirirken, çok sayıda da elektronik eşya bu kesintilerden zarar gördü.
Karaman’ın Sarıveliler ilçesinde yaşanan ani elektrik kesintileri halkı bezdirirken, çok sayıda da elektronik eşya bu kesintilerden zarar gördü.
İlçelerinde yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle yetkilileri daha duyarlı olmaya çağıran Sarıveliler Belediye Başkanı Hayri Samur, “24 saat içerisinde yüzün üzerinde yaşanan ani elektrik kesintisinin adeta ilçede hayatı felç ettiğini söyledi.
Yaşanan kesintiler nedeniyle elektrikli ev aletleri ile televizyonların zarar gördüğünü de belirten Samur, “Zarar gören cihazlar için tüm gerekli yasal hakları ilçe halkımız adına arayacağız. Tüm yetkilileri bu kesintiler nedeniyle duyarlı olmaya davet ediyorum dedi.
Elektrik kesintileri nedeniyle elektrikli ev aletleri zarar gören vatandaşlar ise zararlarının karşılanması için gerekli hukuki haklarını arayacaklarını belirttiler. Bu arada Sarıveliler belediyesi ise elektrik kesintilerinden dolayı ev aletleri zarar gören vatandaşların belediyeye gelerek müracaat etmeleri konusunda anonslar yapıyor.