Dr. Kâmil Uğurlu Yeniden TDBB Genel Başkan Yardımcılığına Seçildi

Dr. Kâmil Uğurlu Yeniden TDBB Genel Başkan Yardımcılığına Seçildi
Kamil Uğurlu, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Genel Başkan yardımcılığına seçildi.

 10 Mart Cumartesi günü İstanbul’da toplanan ve 18 ülkeden 1017 üye belediyenin katıldığı TDBB (Türk Dünyası Belediyeler Birliği) genel kurul toplantısına Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu katılarak delegelerin oybirliğiyle yeniden Genel Başkan Yardımcılığına seçildi.

İçişleri Bakanı, Çevre ve Şehircilik Bakanı, Kıbrıs Yerel Yönetimler ve İçişleri Bakanı, Kırgızistan İçişleri Bakanı, Azerbaycan Belediyeler Başkanı, İslamabad (Pakistan) Büyükşehir Belediye Başkanı, Bişkek Büyükşehir Belediye Başkanı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Büyükelçiler ve 18 ülkeden gelen üye Belediye Başkanlarının katıldığı Genel Kurul Toplantısı akşam saatlerine kadar devam etti. Yapılan değerlendirme konuşmalarından sonra seçime geçildi ve Belediye Başkanımız Uğurlu, toplantıya katılan üyelerin oybirliğiyle Genel Başkan Yardımcılığına tekrar seçildi.

İlk toplantısını yapan yeni yönetim kurulu Genel Başkan Yardımcılarının sorumlu olacakları görevleri tespit etmek üzere 21 Mart’ta tekrar toplanacaklar.