Dizlerine Takılan Protezle Sağlığına Kavuştu

Dizlerine Takılan Protezle Sağlığına Kavuştu
Konya’da her iki dizinde ileri derece aşınma ve yıpranma şikayeti ile Konya Hospital Hastanesine başvuran 64 yaşındaki Nezihe Demirok, iki dizine de aynı seansta protez takılarak sağlığına kavuştu.

Konya’da yaşayan 64 yaşındaki Nezihe Demirok, her iki dizinde yaşadığı ileri derece aşınma ve yıpranma şikayetlerinin artması üzerine Konya Hospital’a başvurdu. Yapılan tetkikler sonucunda ameliyat olmasına karar verilen Nezihe Demirok, gerçekleştirilen ameliyatla iki dizine de aynı seansta protez takıldı. Başarılı geçen operasyonun sonunda Nezihe Demirok, sağlığına kavuştu.

Konya Hospital Hastanesinde geçirdiği başarılı operasyonlar sonucu sağlığına kavuşan Nezihe Demirok, “Dizde sıvı kaybıyla bir rahatsızlığım başladı. Daha sonra ağrılara dayanamayıp 2008 yılında Tunç hocama gittim. Tunç hocamla tanıştıktan sonra tamamen benim hayatım değişti. O zaman genç yaşımda olduğum için ameliyat önermedi, ilaçla tedavi yapıldı. İlaç tedavisi 4 yıl kadar sürdü, daha sonra ilk ameliyatımı oldum. İlk ameliyatımı olduktan sonra hocam ikinci ameliyatı da yapmak istedi fakat ben kaçtım. Ama sonunda iki bacak bir eşit olmayınca sorun çıktı, diğer ayağımdan da ikinci ameliyatımı oldum. İyileşme sürecim çok uzun sürmedi, ameliyatın ertesi günü tuvalete yürüyerek kendim gittim. Daha sonra hocamın tavsiye ettiği hareketleri yaparak iyileşme sürecini tamamladım” şeklinde konuştu.