Devrilen Traktörün Altında Kalarak Ağır Yaralandı

Devrilen Traktörün Altında Kalarak Ağır Yaralandı
Mersin’de bahçeyi sürerken devrilen traktörün altında kalarak ağır yaralanan çiftçi, yaklaşık 40 dakikalık kurtarma çalışmasının ardından kepçe ve vinç yardımı ile sıkıştığı yerden çıkartılabildi.Edinilen bilgiye göre, kaza,...

Mersin’de bahçeyi sürerken devrilen traktörün altında kalarak ağır yaralanan çiftçi, yaklaşık 40 dakikalık kurtarma çalışmasının ardından kepçe ve vinç yardımı ile sıkıştığı yerden çıkartılabildi.
Edinilen bilgiye göre, kaza, öğle saatlerinde merkez ilçe Mezitli’ye bağlı Davultepe’de meydana geldi. Yakup Demir (50), İstiklal Mahallesi’nde bulunan bahçesini traktörle sürmek istedi. Çiftçinin kullandığı traktör, toprağın kayması sonucu devrildi. Kazada Yakup Demir traktörün altında kaldı. Çevredeki vatandaşlar olay yerine ambulans ve polis çağırdı. 112 ekipleri olay yerine geldi ancak Demir, sıkıştığı yerden çıkartılamadı. Ardından olay yerine vinç çağrıldı. Yaklaşık 40 dakika traktörün altında yaşam mücadelesi veren Demir, vinç ve bir kepçenin traktörü kaldırmasıyla bulunduğu yerden çıkartılabildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Demir, Mersin Üniversitesi (MEÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kazanın ardından eşi Cennet ile oğlu Hüsamettin’in feryatları ise yürekleri dağladı. Ambulansın çıktığı sırada Hüsamettin Demir’in ambulansın önünde giden aracı iteklemeye çalışması yürekleri burktu.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.