Demosan Otel Gazetecilerle bir araya geldi

Demosan Otel Gazetecilerle bir araya geldi
10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle Karaman’ın seçkin konaklama mekanlarından 4 yıldızlı Demosan SPA Otel, Gazeteciler Gününü unutmadı.

 İşletmeci Kadir Demirel’in konuk ettiği Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Küçükcicibıyık öncülüğünde dün öğle yemeğinde Demosan Otel’de bir araya geldi. Karaman’da basın yayın kuruluşları ve temsilcilerinin de katıldığı yemekte konuşan Otel sahibi Kadir Demirel; “Gazetecilik mesleğinin, zorluk derecesi oldukça fazla olduğunu ve mesleğini icra eden siz gazetecilerin fedakarca çalışmaları göz ardı edilemez. Siz gazetecilerin kış yaz demeden her türlü zor şartlarda görev yaptığınızı biliyor her türlü iklim koşulunda ve günün her saatinde ilimizde yaşanan gelişmeleri takip eden siz medya mensuplarımızın bu özel gününü şirketim ve şahsım olarak kutlar, bugüne kadar yürüttüğünüz bu önemli görevde gelecekte de başarılar dilerim.”dedi.

Demosan otelin bu nezaket dolu tutumundan dolayı Karaman Gazeteciler adına konuşan Cemiyet Başkanı Ahmet Cicibıyık; “Sizlere de şahsım ve meslektaşlarımız adına teşekkür ediyorum. Aslında bugüne özel Ankara’dan katılmasını planladığımız bir sempozyum düzenlemeyi planlıyorduk. Ama nasip ki sizlerle olduk. Bu nezaketinizde ötürü bir kez daha teşekkür ediyorum.”dedi. Gazeteciler anısına hazırlanan özel öğle yemeğin menüsünün ardından program yapılan sohbetin ardından sona erdi.