Dağ Bisikleti Yarışlarında Karaman Farkı

Dağ Bisikleti Yarışlarında Karaman Farkı
Karamanlı bisikletçilerden Semra Yetiş büyük bayanlar kategorisinde ikinci olurken, genç bayanlar kategorisinde Kader Şahin üçüncülük elde etti.

Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun 2016 faaliyet programında yer alan, Dağ Bisikleti 2016 Türkiye Şampiyonası 23-24 Temmuz 2016 tarihleri arasında Yalova'nın Altınova ilçesinde Elimilatör ve CrossCountry disiplininde iki ayrı yarış düzenlendi. 10 kategori üzerinden toplamda 175 sporcunun katıldığı şampiyonada Karaman’ı büyük bayanlar kategorisinde Semra Yetiş, genç bayanlar kategorisinde ise Kader Şahin temsil etti.
Altınova Bayrak Tepe çevresinde 4800 metre uzunluğunda dik rampaların olduğu ve teknik inişlerin bulunduğu zorlu parkurda gerçekleşen yarışlarda Karamanlı bisikletçilerden Semra Yetiş ikinci olurken, Kader Şahin ise üçüncü olarak kürsüde yer almayı başaran sporcular oldu.
Dağ bisikleti yarışlarında Karaman’ı temsil eden sporcuları tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Sporcularımızdan bundan sonraki şampiyonalarda da başarılı sonuçlar bekliyoruz. Karaman’ın sportif anlamda daha iyi noktalara gelmesi için sporcularımıza her türlü desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. İnşallah Türkiye’de büyük başarılara imza atan bisikletçilerimiz bu başarılarını diğer şampiyonalarda da gösterecek ve ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir.”