DSPʹDE DEPREM.. KARAMAN TEŞKİLATINDAN 8 KİŞİ İSTİFA ETTİ.

DSPʹDE DEPREM.. KARAMAN TEŞKİLATINDAN 8 KİŞİ İSTİFA ETTİ.
KARAMANDA DSP İLÇE YÖNETİMİNDEN 8 KİŞİ İSTİFA ETTİ
Karaman’da Demokratik Sol Parti (DSP) Karaman merkez ilçe başkanı ile birlikte ilçe yönetiminde bulunan 7 kişi görevlerinden istifa etti.
 
Merkez İlçe Başkanı Durmuş Ali Kahraman, ilçe yönetim kurulunda bulunan 7 arkadaşıyla birlikte bugün itibariyle görevimizden istifa ettiklerini söyledi.
 
İstifa gerekçelerini açıklayan Kahraman,1985 Yılında kurulan partim DSPʹnin kurucular kurulu üyelerinden biriyim. Son 15 yıldan bu yana partimde çeşitli aktif görevlerde bulundum. Ayrıca Ocak 2004 yılından bu yana da Karaman Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürütüyorum. Bu süreç içinde partimizde yaşanan tüm olaylara tanık oldum. Partim üzerinde oynanan oyunlara dik durarak partim lehine taraf oldum. Bu yüklerden asla rahatsız olmadım. Tam aksine inancımı ve şevkimi artırdı. Şu anda içinde bulunduğumuz koşullarda, ne yazık ki partimiz, yönetim kademesinde görevli arkadaşlar aracılığıyla farklı bir noktaya taşınmak isteniyor. Bu tavırlardan bir an önce vazgeçilip partimizin yeniden umut olmasını sağlayacak açılımları ve katılımcılığı harekete geçirmesini tüm kalbimizle arzuluyoruz.
Ben Karaman Merkez İlçe Başkanı Durmuş Ali Kahraman ve Yönetim Kurulumuzda bulunan Kenan Aktuğ, Veli Taşçı, Hasan Ali Tekinbaş, Mehmet Duran, Ali Haydar Şahin, Mehmet Gökaltun ve Ali Doğan hep birlikte bugün itibariyle görevimizden ayrılıyor istifa ediyoruz.
 
Umut ediyoruz ki bu istifalar; Karaman İl Başkanı ile Genel Merkez Yöneticilerinin davranışlarını düzeltmelerine vesile olur dedi.