Çay bahçesi ihalesi tekrarlanabilir.

Çay bahçesi ihalesi tekrarlanabilir.
İstasyon aile çay bahçesi ihalesi 1,4 milyon tl ile sonuçlandı ama tekrarlanabilir.
Karaman’ın en eski çay bahçelerinden olan İstasyon aile çay bahçesi dün yapılan ihalede aylık 1,400.000 TL ile Hüseyin Terlemez’de kaldı.
Yaklaşık 5 yıldır Şevket Beydili tarafından işletilen çay bahçesi, Kamil Uğurlu döneminde Şevket Beydili tarafından tadilat edilmiş o dönemde yaklaşık 50 bin TL civarında masraf yapılmıştı. 
 
Karaman’ın gözde mekânlarından olan İstasyon Aile çay bahçesi Karaman Belediyesi tarafından ihaleye açık arttırmayla sunuldu. 8 kişinin katıldığı ihalede Şevket Beydili’nin aylık 8 bin tl ödediği çay bahçesi kirası 1 Milyon 400 bin TL + KDV olarak Hüseyin Terlemez’de kaldı.
 
Uçuk bir rakama ihaleyi alan Hüseyin Terlemez’in Belediye ile sözleşmeyi yapıp yapmayacağı bilinmiyor. İhaleye girenler önceki kiracının 1 yıllık toplam kirasının %3’ü nü teminat olarak vermek zorundalar bu da yaklaşık 3 bin TL gibi bir rakamı buluyor.  Eğer Hüseyin Terlemez Belediye ile sözleşmeyi yapmazsa ihale öncesi ödediği teminatı yanacak ve böylelikle ihale feshedilmiş olacak. 
İhalenin tekrar yapılması da zaman alacağı için mevcut işletmeci İstasyon Aile çay bahçesini işletmeye devam edecek. 
 
Belli bir süre atıl bir durumda olan İstasyon Aile çay bahçesini modern bir hale getiren Şevket Beydili’nin Çay Bahçesini gayet güzel işlettiği ve vatandaşların hizmetten memnun kaldığı herkes tarafından da biliniyor.