CHP Örnek Belde Akçaşehir'de‏

CHP Örnek Belde Akçaşehir'de‏
Chp Akçaşehir Beldemsinde partililerle, belde halkıyla ve civar köylerden gelen vatandaşlarla buluşarak bölgenin sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

  13.10.2015 Salı akşamı Cumhuriyet Halk Partisi  Karaman'daki örnek beldelerden olan başarılı çalışmalarıyla sosyal demokrat belediyecilik anlayışının en güzel örneklerinin sergilendiği Akçaşehir Beldemsinde partililerle, belde halkıyla ve civar köylerden gelen vatandaşlarla kahvelerde ve meydanlarda buluşarak bölgenin  sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulundular.  

 

     Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Av. Saim Sezen yapmış olduğu konuşmasında Akçaşehir Beldesini tehdit  eden termik santral konusunu işleyerek bu konuda Akçaşehirli'lere ve civardaki köylülere yapmış oldukları "Termik Santrala Hayır" mücadelelerinden dolayı kendilerine teşekkür etti. Cumhuriyet Halk Partisi'nin ve kendisinin bu konunun Ankara'da takipçisi olacağının sözünü verdi. 

 

     Toplantıya Katılan İl Başkanı Av. İsmail Atakan Ünver, Merkez İlçe Başkanı Onur Irgat, Akçaşehir Belediye Başkanı Ramazan Küçük ve Belediye Meclis Üyeleri, önceki dönem belediye başkanlarından ve il başkanlarından Yaşar Evcen, önceki dönem CHP il başkanlarından Osman Nuri Koçak, Zeki Gülseven de yapmış oldukları konuşmalarda Karaman'ın ve Türkiye'nin Cumhuriyet Halk Partisi iktidarına acil ihtiyacı olduğunu, günün birlik ve beraberlik günü olduğunu ve Karaman'da Cumhuriyet Halk Partisinin kimseye verilecek emanet oyu olmadığını bu konuda tüm partililerin ve Karamanlı'ların ortak çalışması neticesine Akçaşehir'i Karaman'ı ve Türkiye'yi özgür, demokratik, ekonomik açıdan tüm sorunları çözülmüş çiftçisinin , emeklisinin , işçisinin, memurunun, sanayicisinin ve gençlerinin huzur ve barış içinde yaşayacağı bir ülke olması konusunda kararlı olduklarını bildirerek beldeden ayrıldılar.