'Büyük Kudüs Mitingi'ne saatler kala Yenikapı'da son durum

'Büyük Kudüs Mitingi'ne saatler kala Yenikapı'da son durum
Ulusal ve uluslararası basının da yakından takip edeceği mitinge yoğun bir katılımın olacağı öğrenildi.

30 temmuz pazar günü İstanbul'da Yenikapı'daki 'Büyük Kudüs Mitingi'ne saatler kala miting alanında çalışmalar titizlikle yürütülüyor. Saadet Partisi mitinge, Ronaldo'nun ardından Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'yu da davet etti.

İstanbul’da düzenlenecek ‘Büyük Kudüs Mitingi’ne saatler kala Yenikapı'da hummalı ve titiz bir çalışma yürütülüyor. Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Birol Aydın ve partisinin İl Gençlik Kolları, beraberindeki miting tertip heyeti ile birlikte gece geç saatlere kadar miting alanında yapılan çalışmaları yerinde inceleyip son durum hakkında bilgi aldı.
 
YERLİ VE YABANCI BASINDAN YOĞUN İLGİ
 
TV5’ten canlı yayınlanacak mitinge, yüzlerce dernek, STK ve taraftar gruplarının yanı sıra yurtdışından da yoğun bir katılımın olması bekleniyor. Ulusal ve uluslararası basının da yakından takip edeceği ‘Büyük Kudüs Mitingi’ 300’ü aşkın yerli ve yabancı basın kuruluşu tarafından canlı yayınlarla dünyaya duyurulacak. Saadet Partisi kaynaklarından edinilen bilgiye göre; şu ana kadar tertip heyetine ulaşan akredite sayısının 100'ün üstünde olduğu öğrenildi.
 
FREKANS BİLGİLERİ
 
Saadet Partisi basın merkezinden yapılan açıklamada, “HD yayın frekansı: Türksat 3A uydusu, downlink frekansı: 11674, mhz downlink, pol : H (Yatay) SR: 4444 Fec: 5/6 - SD yayın frekansı: Türksat 3A uydusu downlink frekansı: 11669 Mhz, Downlink Pol: H (Yatay) SR: 2960 Fec: 5/6 frekanslarından 30 Temmuz Pazar günü, İstanbul'da gerçekleştirilecek "Büyük Kudüs Mitingi" canlı yayınını takip edebilirsiniz. Yayın aynı frekans üzerinden eş zamanlı Türkçe, Arapça ve İngilizce olmak üzere 3 ayrı dilde yapılacaktır. Lütfen ses kanallarını kontrol ediniz” denildi. Kaynak: E