Bu yıl gençlik haftası coşkulu geçecek

Bu yıl gençlik haftası coşkulu geçecek
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Elduran, düzenlediği basın toplantısında gençlik haftasının bu yıl coşkulu geçeceğini söyledi.

 Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Mustafa Elduran, Düzenlediği basın toplantısında, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bu yıl devredilen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Spor Bayramı programı hakkında açıklamalar yaptı. Elduran, Karaman’a yapılan spor yatırımları ile Karaman’da yapılan faaliyetler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.


Erduran, "15 Mayıs 2013 Çarşamba günü saat 14.00ʹde Gençlik haftası Kâzım Karabekir Spor Salonu önünden Gençlik koşusu ile başlayacak. Gençlik yürüyüşü ile devam edecek olan program Atatürk Parkıʹnda çelenk sunulması ile sona erecek. Akşam ise Gençlik Merkezi tarafından Kredi Yurtlar Kurumuʹnda saat 20.00ʹde bir konser düzenlenecek.

16 Mayıs 2013 Perşembe günü badminton müsabakaları, tenis müsabakaları ve halk oyunları gösterisi olacak. Akşam ise Yunus Emre Konferans Salonuʹnda saat 20.00ʹde ʹŞu Çılgın Türklerʹ isimli tiyatro sahne alacak. 

19 Mayıs Pazar günü saat 09.00’da Atatürk Anıtıʹna çelenk konulması ile başlayacak kutlamalar, Aktekke Kent Meydanı’nda düzenlenecek olan etkinliklerle devam edecek. Aynı gün saat 19.00’da Kâzım Karabekir Spor Salonu’nda çeşitli branşlarda sergiler açılacak” dedi.