Bozyazı Şehit Murat Namdan Ortakokulu Masa Tenisinde Üçüncü Oldu

Bozyazı Şehit Murat Namdan Ortakokulu Masa Tenisinde Üçüncü Oldu
Mersin’in Bozyazı ilçesinde bulunan Şehit Murat Namdar Ortaokulu, "Okul Sporları Yıldızlar Masa Tenisi İl Birinciliğinde" bayanlar ve erkekler dalında il üçüncüsü oldu.

Türkiye Okul Sporları Federasyonu’nun 2017-2018 eğitim öğretim yılı faaliyet programında yer alan, 5-7 Şubat 2018 tarihleri arasında Servet Tazegül Spor Salonu’nda düzenlenen, il geneli 25 okul takımından 100 sporcunun katıldığı "Okul Sporları Yıldız Bayanlar ve Erkekler Masa Tenisi İl Birinciliği" müsabakalarında Şehit Murat Namdar Ortaokulu’nun bayanlar ve erkekler dalında il üçüncüsü olarak dönmesi, Bozyazı’da sevinç oluşturdu.

Bozyazı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin, ilçeye ödül ve kupa ile dönen öğrencileri ve okul idaresini kutladı. Sezgin, “Öğrencilerimizi spordaki başarılarından dolayı kutlarım. İlçemize ödül ve kupa ile dönmeleri bizleri gururlandırmıştır. Emeği geçen başta okul müdürümüz Ahmet Bekar ve beden eğitimi öğretmeni Harun Reşit Avcı’yı tebrik ederim. Öğrencilerimizi gözlerinden öper, derslerinde ve sporda başarılarının devamını dilerim" dedi.