Beyşehir’deki uyuşturucu operasyonunda 8 tutuklama

Beyşehir’deki uyuşturucu operasyonunda 8 tutuklama
Konya’nın Beyşehir ilçesinde, uyuşturucu taciri olduğu iddia edilen kişilere yönelik polis tarafından düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan 9 kişiden 8’i tutuklandı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğünün, Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğünün de verdiği destekle yürüttüğü operasyon kapsamında gözaltına alınan 9 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Beyşehir Adliyesine sevk edildi. Zanlılardan O.O., F.Y., M.K., M.E.A., R.Ç., B.A., M.D. ve A.Y. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilirken, U.B. adli kontrol kaydıyla serbest bırakıldı.

Olay
Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Beyşehir ilçesinde yaklaşık 6 ay boyunca yürüttüğü teknik ve fiziki takibin ardından uyuşturucu tacirleri ile sokak satıcılarına yönelik operasyon için harekete geçmiş, geçtiğimiz Cumartesi günü Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin de verdiği destekle, ilçe merkezinde farklı adreslere eş zamanlı operasyon düzenlemişti. Narkotik köpeğinin de katılımıyla yapılan aramalarda 19 paket halinde 9,1 gram eroin maddesi, 2 paket halinde 0,63 gram bonzai maddesi, çok sayıda uyuşturucu hap, 1 mililitre enjektör içerisinde sıvı halde eroin maddesi ele geçirilmişti.