Beyşehir’de Hanımlar Lokali Çalışmaları Başlıyor

Beyşehir’de Hanımlar Lokali Çalışmaları Başlıyor
Konya’nın Beyşehir İlçesinde Yapım Sözü Verilen Hanımlar Lokali İçin Çalişmalara Başlandığı Bildirildi.

Konya’nın Beyşehir ilçesinde yapım sözü verilen Hanımlar Lokali için çalışmalara başlandığı bildirildi.
Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Hanımlar Lokali ihalesini alan firma yetkilileri ile lokalin yapılacağı Tarihi Taş Köprünün yanındaki Iskala Bahçesi olarak bilinen alanda incelemede bulundu.
AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol’un da eşlik ettiği teknik inceleme çalışmaları sonrasında açıklama yapan Başkan Özaltun, Hanımlar Lokali’nin 2015 yılı içerisinde en kısa süre tamamlanıp her şeyin en iyisine layık olan Beyşehirli bayanların hizmetine açılacağını söyledi.
Şehrin yaşam standartlarını yükseltecek Hanımlar Lokali, Kültür Merkezi gibi tesisleri biran önce Beyşehir’e kazandırmak, sosyal ve kültürel hayatı canlandırmak için aralıksız çalıştıklarını belirten Özaltun, “Seçim çalışmaları döneminde vaatlerimiz arasında yer alan ve sözünü verdiğimiz Hanımlar Lokalini Allahın izni ile 2015 yılı içerisinde Bayanların hizmetine sunacağız. Beyşehir’e değer katacak 3 bin 286 metrakare alana sahip, içerisinde yüzme havuzu, fitnes salonu, saunası ve 12 tane odası olacak Hanımlar Lokali tamamlandığı zaman Beyşehirli bayanların sosyal hayatına katkı sağlayacak, hoşça vakit geçirip, eğitim ve spor yapabilecekleri keyifli bir ortam, vazgeçemedikleri bir mekan olacak” diye konuştu.