Beyşehir Vergi Dairesi Müdüründen Özaltun’a Ziyaret

Beyşehir Vergi Dairesi Müdüründen Özaltun’a Ziyaret
Konya’nın Beyşehir İlçesinde, 26. Vergi Haftası Kapsamında, Beyşehir Vergi Dairesi Müdürü Hacı Gönülal Ve Vergi Dairesi Personeli Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun’u Makamında Ziyaret Etti.

Konya’nın Beyşehir ilçesinde 26. Vergi Haftası kapsamında, Beyşehir Vergi Dairesi Müdürü Hacı Gönülal ve Vergi Dairesi personeli Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun’u makamında ziyaret etti.
Vergi Dairesi Müdürü Hacı Gönülal ve Vergi Dairesi çalışanlarının Vergi Haftasını kutlayan Başkan Özaltun’un yakasına Vergi Haftası kokartı takıldı.
Belediye Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel’in de eşlik ettiği ziyarette, vergi bilincinin oluşması, mükellef ve tüketicilerin verginin bir vatandaşlık görevi olduğunu benimsemesi için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirten Müdür Gönülal, bu yıl 26.’sı kutlanan Vergi Haftası kapsamında gerçekleştirecekleri kutlama faaliyetleriyle ilgili bilgiler verdi.
Vergilendirilmiş kazancın kutsal olduğunu ifade eden Başkan Özaltun, “Ülkemizin güçlenmesi için vatandaş olarak vergi ile ilgili görevlerimizi yerine getirmek zorundayız. Vergi, güçlü bir ekonominin temel kaynağıdır. Ülkemizin kalkınması, kamu hizmetlerinin vatandaşa daha etkin şekilde ulaşması ve gelecek nesillerin daha müreffeh bir ortamda yaşaması, ödenen vergiler ile sağlanacaktır” dedi.