Beyşehir Hanımlar Lokali İhaleye Çikariliyor

Beyşehir Hanımlar Lokali İhaleye Çikariliyor
Konya’nın Beyşehir ilçesinde, yapımı planlanan Hanımlar Lokali’nin ihaleye çıkarıldığı belirtildi.Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, Beyşehirli hanımlara sözünü verdikleri Hanımlar Lokalinin yapım...

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, yapımı planlanan Hanımlar Lokali’nin ihaleye çıkarıldığı belirtildi.
Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, Beyşehirli hanımlara sözünü verdikleri Hanımlar Lokalinin yapım ihalesine çıkarıldığını belirterek, bunun mutluluğu içerisinde olduklarını söyledi. Özaltun, ilçenin en büyük eksikliklerinden birisi olan hanımların zamanının değerlendirebilecek bir sosyal tesisin olmadığını vurguladı.
Başkan Özaltun, “Bu eksikliği gidermek için, bizler göreve gelmeden önce Hanımlar Lokali sözünü vermiştik. Ne mutlu ki bize, daha görevimizde bir yılı doldurmadan kısa süre içinde bu sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Şehir Konağı, Hanımlar Lokali projesi tamamlandı ve ihalesi 20 Şubat 2015 tarihinde yapılacak. Tarihi Taş Köprünün yanındaki Iskala Bahçesi olarak bilinen alanda yapılacak olan Hanımlar Lokali toplam 3 bin 286 metrekare alana sahip olacak. İçerisinde yüzme havuzu, fitnes salonu, saunası ve 12 tane odası olacak. İhaleden sonra yer teslimi yapılarak temeli atılacak ve 2015 yılı içerisinde tamamlanarak hanımlarımızın hizmetine açacağız” diye konuştu.