Belediyespor Bünyesine Taekwondo’yu Da Katıyor

Belediyespor Bünyesine Taekwondo’yu Da Katıyor
Üç ayrı dalda başarılı bir şekilde çalışmalarını sürdüren Karaman Belediye Spor Kulübü, faaliyetlerine bir yenisini daha ekliyor.

 Futbol’da BAL liginde mücadele eden, Satranç’ta Türkiye ikincisi olan ve Bisiklet dalında Türkiye ikinciliği ve Dünya şampiyonasına sporcu gönderen Karaman Belediye Spor, sergilediği başarılı faaliyetlere taekwondo sporunu da ekleyerek Karamanlı 3 sporcuyu bünyesine kattı. Taekwondo sporunda uluslar arası arenada birçok başarıları bulunan Selahattin Akbaş, Selçuk Akbaş ve Ayşegül Fundaalp’ı Belediyespor kulübüne dâhil ettiklerini söyleyen Karaman Belediyespor Kulüp Başkanı Hacı Osman Ünüvar, Karaman Belediyesi’nin spora verdiği desteğin artarak devam edeceğini söyledi.

Karadağ’da düzenlenen Balkan Taekwondo Şampiyonasında altın madalya kazanarak Balkan şampiyonu olan sporcular, Taekwondo İl Temsilcisi Ali Can ile birlikte Karaman Belediyesi’ni ziyaret etti. 

Sporcuları başarılarından dolayı tebrik eden Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu, Karaman Belediyesi’nin spora büyük önem verdiğini söyleyerek: “Bilindiğ üzere Belediyespor, futbol ve bisiklet dalında faaliyetlerini sürdürüyor. Karaman’da kendini geliştirmiş ve başarılı birçok kardeşlerimiz var. Bu sporcularımıza ilimiz ve ülkemiz için sahip çıkılması gerekiyor. Bu bağlamda bünyemizdeki futbol ve bisiklet sporunun yanına, taekwondo’yu da dâhil etmeyi düşündük. Sporcularımızı Karaman’ı en iyi şekilde temsil ettikleri için tekrar kutluyorum” dedi.