Belediyeden Cami Cemaatine Çorba İkramı

Belediyeden Cami Cemaatine Çorba İkramı
Erdemli Belediyesi’nin her gün sabah namazı sonrası cami cemaatine mobil araçlarla sıcak çorba ikramının devam ettiği bildirildi.

Erdemli Merkez Camii’nde sabah namazı sonrası cemaate ve esnaflara çorba ikramında bulunan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Birlik ve beraberliğimizin daim ve kaim olması için bu tür uygulamaların sayısını arttıracağız" derken, "Allah, memleketimizin birliğini dirliğini bozdurmasın. Bu güzel memleketimizi şer güçlerin şerlerinden muhafaza etsin. Esnaf kardeşlerimizin kazançlarını bereketli kılsın” duasında bulundu.

Belediye olarak vatandaşın faydasına olan tüm projeleri birer birer hayata geçirdiklerini kaydeden Tollu, çorba hizmetinin de bu projelerden biri olduğunu söyledi. Çorba ikramının artık her sabah namazının ardından değişik camilerde gerçekleştirildiğini belirten Tollu, Merkezi Camii cemaati ve vatandaşlara bizzat elleriyle çorba ikramında bulundu. Tollu, "Camilerimizde sabah namazı sonrası sıcak bir çorba eşliğinde cemaat ve vatandaşlarımızla buluşuyoruz" diyerek, asıl amaçlarının cemaat arasında kardeşlik ve hoşgörü bağlarını kuvvetlendirmek olduğunu ifade etti.