Belediye bayramlaşma programına yoğun ilgi

Belediye bayramlaşma programına yoğun ilgi
Karaman Belediyesi’nde bayramlaşma bayramın ilk günü 25 Ekim Perşembe saat 16.00’da gerçekleşti. Kale Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen halk bayramlaşmasına yoğun katılım olurken, törene Karaman Valisi Murat Koca da katıldı.

 Kale Sosyal Tesisleri’nde yapılan bayramlaşma törenine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Bayramlaşmaya Karaman Valisi Murat Koca, Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu, Ak Parti İl Başkanı Kerim Dereli, Siyasi parti temsilcileri, Oda başkanları, Sivil toplum örgüt temsilcileri, Belediye başkan yardımcıları, Meclis üyeleri, Muhtarlar, Bürokratlar ve vatandaşlar katıldı.

 
            Vali Murat Koca ile birlikte vatandaşlarla tek tek bayramlaşan Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu, Mübarek Kurban Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Uğurlu; ”Karaman’ın bütünlüğünü, kardeşliğini buradaki katılımın yüksekliğinden bir kez daha gördük. Bayramlaşma törenine katılan herkese teşekkür ediyoruz. Bu vesile ile vatandaşlarımızın ve İslam aleminin bayramını bir kez daha tebrik ediyorum” dedi.