Belediye Tsm Korosu’ndan Muhteşem Konser

Belediye Tsm Korosu’ndan Muhteşem Konser
Karaman Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Kale deki Ramazan etkinliklerinde verdiği konser ile bir kez daha müzikseverlerden tam not alarak adeta büyüledi.

 Şef Nalân Yeğin yönetimindeki Karaman Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Ramazan konserinde; bazı şarkıların bir kısmı koro tarafından bir kısmı da solo olarak seslendirilerek sıcak yaz gecelerinde müzikseverlere keyfili dakikalar yaşattılar.

Karaman Kalesi’ndeki etkinlik alanında gerçekleştirilen konsere vatandaşlar büyük ilgi gösterirken zaman zaman da birbirinden değerli eserlere eşlik ettiler.

Konserin sonunda Karaman Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Osman Ünüvar, Şef Nalân Yeğin’e bu güzel konserin başarıyla gerçekleştirilmesinden dolayı çiçek takdim edip kutladı.

Kale de bu akşam (2 Ağustos Cuma) ise, mükemmel sesiyle ezan okuyan Mehmet Erarabacı güzel sesiyle ilahiler söyleyecek.

İftar Sofrası Aktekke Kent Meydanı’nda
Geleneksel İftar Sofralarının on birincisi bugün Aktekke Kent Meydanı’nda düzenleniyor. Kurulduğu her mahallede vatandaşların büyük ilgi gösterdiği İftar Sofrasına tüm Karamalı vatandaşlarımız davet edildi.

Ramazan Etkinlikleri Sedat Uçan ve Umut Mürare Konseri İle Sona Eriyor
Karaman Kalesi’nde gerçekleştirilen etkinliklerin son günlerinde, eserleri beğeniyle dinlenen Sedat Uçan ve Umut Mürare sahne alacak.
Ramazan ayı boyunca birçok değişik faaliyetle, oldukça hareketli geçen ve Kale’nin tekrar canlanmasına katkı sağlayan etkinlikler; 4 Ağustos Pazar günü Sedat Uçan konseri, 5 Ağustos Pazartesi günü de Umut Mürare konseri ile sona eriyor.