Belediye Asfalt 227 bin metrekare Asfalt Çalışması yaptı.

Belediye Asfalt 227 bin metrekare Asfalt Çalışması yaptı.
Karaman Belediyesi 6 ayda attığı asfalt rakamlarını verdi. Ama bunun içerisinde Ali Kantürkün seçim için attığı asfaltt dâhil mi bilinmiyor.
Karaman Belediyesi Fen İşleri ekipleri Nisan ayından itibaren geçen altı aylık sürede il sınırları içerisindeki mahallelerinin yanı sıra okul bahçeleri ve yama işleriyle birlikte 227.000 bin metrekare alanda asfalt çalışması gerçekleştirdi.
İl genelinde ihtiyaca cevap verebilmek için oluşturulan yol asfaltlama, asfalt yama ve tamirat ekiplerinin yoğun bir çalışma temposu ile çalıştığını söyleyen Belediye Başkanı Dr.Kâmil Uğurlu: “ altı ayda çeşitli mahallelerimizde ve okul bahçelerinde, 227 bin metrekare asfaltlama çalışması yaptık. Belediyemize bağlı ekiplerimiz düzenli bir şekilde ve belirlediğimiz program çerçevesinde, çalışmalarını gerçekleştiriyor. Asfaltlama çalışmalarımızın yanı sıra, Atatürk Bulvarı, Kent Meydanı, muhtelif cadde ve sokaklarda 4.600 metre bordür yapımı, yine muhtelif cadde ve sokaklarda 6.750 metrekare parke yapımı gerçekleştirdik.
Amacımız kısa sürede hızlı, etkin ve kaliteli hizmeti vatandaşımıza sunmak ve onların memnuniyetini sağlamaktır” dedi.