Başkan Özgüven, Stk Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

Başkan Özgüven, Stk Temsilcileriyle Bir Araya Geldi
Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Abdulkadir Düzen, Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileri ile bir araya geldi.

STK’nın devlet ile millet arasında bir köprü vazifesi gördüğünü ifade eden Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, "Sizler hizmet politikasının önemli yapı taşlarından birisisiniz. Milletimizin gelişimine destek olan, devletimizle bağını kuran kuruluşlar olarak kıymetli bir görev ifa ediyorsunuz. Belediye olarak STK’larımızla sürekli iç içe, istişare halindeyiz. Daha iyi hizmet verebilmek adına çaba gösteriyoruz ve bunda sizlerin desteği bizim için büyük önem arz etmektedir. Devletimizin onur mücadelesi verdiği bu günlerde sizlere de görevler düşmektedir. Birlik olursak tüm dünyaya gücümüzü daha da iyi gösterebiliriz. Bu birlikteliğimizi sağlama noktasında sizlerin çalışmalarını yadsıyamayız. Daha da çok çalışmalıyız, ülkemizi ileriye götürmek ve gelecek nesillere daha güzel bir Türkiye bırakmak bizlerin görevidir. Sizlerle el ele verdiğimizde kıymetli hizmetleri şehrimize kazandıracağımızdan da şüphemiz yok. Hepinize davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim” dedi.

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Abdulkadir Düzen ise, "STK’lar toplumumuzun bir parçasıdır. Ülkemizin içerisinde bulunduğu durum çerçevesinde toplumların koordinasyonu ve birlikteliği noktasında sizlere büyük görevler düşüyor. Bizler de sizlere bu doğrultuda her türlü desteği veriyoruz. Bundan sonraki süreçte de destek vermeye devam edeceğiz. Birliğimiz ve dirliğimiz daim olsun” diye konuştu.

STK temsilcileri de, “Bizlere değer veren ve her zaman bunu gösteren Belediye Başkanımıza ve AK Parti İlçe Başkanımıza teşekkür ederiz. Hizmet yolunda sizlere destek olabilmek bizim için gurur kaynağıdır. Birlik ve beraberlik içerisinde daha büyük Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.