Başkan Pamuk, Şehit Ailelerini Ve Gazileri Ziyaret Etti

Başkan Pamuk, Şehit Ailelerini Ve Gazileri Ziyaret Etti
Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, Şehit Jandarma Er Kemal Karaaslan’ın ailesi ile gazi Jandarma Er Servet Bengi’yi ziyaret etti.

Mardin’in Ömerli ilçesinde şehit olan Jandarma Er Kemal Karaaslan’ın ailesini, evlerinde ziyaret ederek, sohbet etti. Daha sonra gazi Jandarma Er Servet Bengi’nin evine geçen Pamuk, gazi Bengi ile bir süre sohbet ederek, evdeki çocuklarla zaman geçirdi.

Ziyaretlerinin ardından açıklama yapan Pamuk, “Şehitlerimizin yakınları, onların bizlere bıraktığı kutsal emanetlerdir. Gazilerimiz bizim kahramanlarımızdır, gönlümüzdeki yerleri ayrıdır. Şehit ailelerimizi ve gazilerimizi her fırsatta ziyaret ederek, yalnız olmadıklarını hissettirmek en önemli görevimizdir. Gönlümüz de kapımız da onlara her daim açık olacak. Onlar için ne yaparsak azdır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum” dedi.

Başkan Pamuk, Ağrı Tendürek’te çıkan çatışmada gazi olan Uzman Çavuş Sedat Şahin’in geçen haftalarda düzenlenen şükür yemeğine katılmıştı.