Başkan Can, Tarsus İdman Yurdundan Şampiyonluk İstedi

Başkan Can, Tarsus İdman Yurdundan Şampiyonluk İstedi
Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu’nu ziyaret ederek, şampiyonluk istedi.

Burhanettin Kocamaz Tesislerinde ilk olarak Tarsus İdman Yurdu Kulübü Başkanı Önder Ege ile görüşen Belediye Başkanı Şevket Can, daha sonra teknik Direktör Özcan Kızıltan’la görüştü. Ardından futbolcularla biraraya gelen Başkan Can, sporculara başarılar diledi.

Tarsus İdman Yurdu’nun hak ettiği yerde olmadığını, sezon sonunda şampiyonluk beklediğini söyleyen Başkan Can, hedeflerinin bir üst lig olduğunu ifade etti. Can, “İkinci sezon hepinize hayırlı ve uğurlu olsun. İnşallah sezon sonunda gülen taraf biz oluruz. Antalya kampımız bitti. İnşallah Pazar günü şehrimizde lider olan Uşakspor’la karşılaşacağız. İnşallah konuk ekibi güzel bir şekilde şehrimizde misafir edip, gülen taraf biz olacağız diye ümit ediyorum. İkinci sezondan daha fazla çaba ve gayret göstererek, şehrimizin adına şehrin Belediye Başkanı olarak, taraftarlarımızın adına İnşallah şampiyonluk bekliyorum.

İnşallah bundan sonra ikinci yarı bütün hemşerilerimiz, Tarsus’umuzda yaşayan işadamlarımız, Tarsus sevdalıları Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübümüzü karınca kararınca ellerinden geleni yapar diye ümit ediyorum. Şahsım, Belediye Başkanı olarak şunu da bilmenizi istiyorum sizlerin hiçbirinizin alacağı kalmaması için, alın terinizi zamanında ödemek için var gücümüzle çalıştığımızı ve çalışacağımızı bilmenizi isterim. Bu vesile ile hepinize başarılar diliyorum. İnşallah gülen takım biz olacağız. Cenab-ı Allah’ın izniyle hemşerilerimizin duası ve desteğiyle hepinizden şampiyonluk bekliyorum” dedi.

Kulüp Başkanı Önder Ege ise Başkan Can’ın sezon başlamadan kendilerini ziyaret etmesiyle morallerini yükselttiğini, sezon sonunda şampiyonluk hediye edeceklerini söyledi.

Tarsus İdman Yurdu takımı kaptanı Ferhat Duman, ziyaretten dolayı bütün sporcular olarak mutlu olduklarını, kendilerine güvenmelerini istedi.