Başkan Büyükkarcı’nın 15 Temmuz Mesajı

Başkan Büyükkarcı’nın 15 Temmuz Mesajı
Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, Fetullahçı Terör Örgütü mensupları tarafından 15 Temmuz 2016’da gerçekleştirilen hain darbe girişiminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Büyükkarcı, ‘’Temmuz 2016’da Milli irademize, ülkemizin birlik ve beraberliğine karşı, hain bir darbe girişiminde bulunulmuştur’’ dedi. Başkan Yüksel Büyükkarcı mesajında; ‘’ Bu hain darbe girişimi, Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde ülkesine bağlı kahraman askerlerimizin kararlılığı, Emniyet güçlerimizin şanlı direnişi ve topyekûn Türk Milleti’nin ölüme meydan okuyan asil duruşu sayesinde hedefine ulaşamadan engellenmiştir.
Mermilere göğsünü siper eden, tankların altına yatan, vatanı ve bayrağı uğruna gözünü kırpmadan şehadete koşan bu necip millet, Çanakkale ruhunun hep canlı kaldığını bir kez daha göstermiştir. Demokrasinin korunması adına, geleceğimiz için Türk milleti canını ortaya koydu. Kimilerimiz gazi oldu, kimilerimiz bu topraklar uğruna şehit düştü. Milletimizin içine fitne tohumları ekmek isteyen tüm güçler gördüler ki, Türk milleti gerçekten büyük ve asil bir millettir. Bu vesileyle tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet milletimize